Co. van het Metaalproducten van Hebeibros, Ltd

 

De omheining van het zinkstaal, de post van de Staalomheining, Oprijlaanpoort, Opslagplanken, de omheining van het Veelandbouwbedrijf, Landbouwbedrijfpoort, Kippennetwerk, Tijdelijke omheining enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Bros Metal Products Co., LTD

Ik ben online Chatten Nu

Hebei Bros Metal Products Co., LTD

1
Hebei Bros Metal Products Co., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Bros
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%
Bussiness: produce & sale metal wire mesh

Co. van het Metaalproducten van Hebeibros, Ltd werd opgericht in 2011, (de Voorganger is BuRuoSi-het Netwerkfabriek van de Metaaldraad) en wij hebben vele jaren van geschiedenis in de het netwerkindustrie van de metaaldraad. Wij begonnen zinkstaal op omheining betrekking hebbende producten vanaf 2003 te produceren. Na meer dan 10 jaar van ontwikkeling, is Bros een professionele fabrikant van het Netwerk geworden van de Metaaldraad die zich in ontwerp, het produceren, verkoop voor integriteit specialiseert.

 

Het bedrijf wordt gevestigd op de grootste industriezone van Azië van het draadnetwerk-- Anpingsprovincie, Hebei-Provincie, met geschikte vervoerstoegang. Onze hoofdproducten omvatten: De omheining van het zinkstaal, de Oprijlaanpoort, de Landbouwbedrijfpoort, de sporen van de staalomheining en de posten, Opslagplanken, Driehoeks buigende omheining, Tuinnetwerk het schermen, de omheining van het Weidenetwerk, Tijdelijke omheining, Palissadeomheining, lasten de panelen van het draadnetwerk, Kippennetwerk, Prikkeldraadnetwerk en andere producten.

 

Momenteel, heeft ons bedrijf reeds vele klanten van verschillende landen en gebieden, zoals Australië, Nieuw Zeeland, Amerika, Canada, Japan, Rusland, Zuid-Afrika, Duitsland enz. En wij waarderen voor allemaal.

 

Er is één punt I behoefte, wij opstelling een filiaal evenals pakhuis in Adelaide, Australië verscheidene jaren geleden te verklaren. Australië is onze belangrijke exportmarkt, daar met vele cliënten. En wij handhaven een goede behulpzame verhouding met Australië. Elk jaar, meerdere keren vliegt onze manager aan Australië en bezoekklanten. Aldus, begrijpen wij volledig en greep van de Australische markt. Bijvoorbeeld, bereiken wij een groot voordeel in deze verzending. Het is zeer gemakshalve en snel door LCL volgens een klein aantal goederen wordt verscheept aan Australië. Bovendien proberen wij ook ons beste om markten meer overzee te ontwikkelen.

Ons bedrijf beschouwt „klanten eerst, integriteit-georiënteerde“,  „redelijke prijs, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Heet u welkom warm en openstellend de grenzen van mededeling. 
Contactgegevens
Hebei Bros Metal Products Co., LTD

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 0086-318-7999906

Fax: 0086-318-7999906

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)